De ervaring van de klant: de Rescue-applet

Body

De klant wordt gevraagd om dit kleine uitvoerbare bestand op zijn/haar computer te installeren wanneer een technicus een normale sessie begint.

Standaard Rescue Applet-interface
Rescue Customer Applet
Klanten die de applet gebruiken, beschikken over de volgende mogelijkheden:
  • Chatten met de technicus/technici
  • Een gedetailleerde sessie in het logbestand bekijken
  • De technicus het recht geven of weigeren om bepaalde handelingen uit te voeren
  • Afzonderlijke bestanden aan een technicus versturen
  • De lettergrootte van de weergave wijzigen
  • Toegangsrechten van de technicus intrekken, zoals besturing op afstand of bestandsbeheer, door op het grote X-symbool in de linkerbovenhoek te klikken
  • Een sessie beëindigen door op het kleine X-symbool in de rechterbovenhoek te klikken
Opmerking: De applet zal zichzelf automatisch verwijderen aan het einde van een sessie.