De ervaring van de klant: Instant Chat

Body

Via Instant Chat kan een technicus met een klant chatten, zonder dat deze daarvoor software hoeft te downloaden.

Standaard Instant Chat-interface
Standaard Instant Chat-interface

Met Instant Chat verliest u geen functionaliteit, u kunt juist zelf kiezen of u de Rescue-applet wel of niet wilt gebruiken.

Tip: Om een sessie op afstand te openen of om ondersteuning te verlenen voor het apparaat van de klant, vraagt u de klant om de Rescue Applet te downloaden.
Klanten beschikken over de volgende mogelijkheden wanneer zij de Instant Chat-interface gebruiken in de modus alleen-chatten:
  • Chatten met de technicus/technici
  • Een gedetailleerde sessie in het logbestand bekijken
  • De technicus het recht geven of weigeren om bepaalde handelingen uit te voeren (installatie van de Applet, starten van de bediening op afstand)
  • Een sessie beëindigen door op het grote X-symbool in de linkerbovenhoek te klikken
  • De taal van de weergave wijzigen met gebruik van de taalselector
  • De lettergrootte van de weergave wijzigen

Voor meer informatie over het instellen en aanpassen van Instant Chat, kunt u terecht in de Engelstalige handleiding LogMeIn Rescue Customization and Integration Guide.