Ondersteuning voor iOS-apparaten

Body

Dit onderdeel vat samen hoe Rescue+Mobile kunnen worden gebruikt om iOS-apparaten te ondersteunen (iPhone, iPad, iPod touch).

Let op: De werkelijke set beschikbare functies die beschikbaar is voor een technicus wordt op groepsniveau ingesteld in het beheercentrum.

Rescue+Mobile App voor iOS

Voor een volledige ervaring moet het apparaat van de klant de Rescue+Mobile App voor iOS uitvoeren, die de klant moet downloaden uit de App Store.

Als de klant de Rescue-app voor iOS heeft, kunnen technici van Rescue+Mobile configuratie-instellingen doorvoeren en systeeminformatie weergeven. In andere gevallen kan de sessie worden gevoerd in Safari met behulp van Instant Chat, waarmee de technicus alleen configuratie-instellingen kan doorvoeren.

Verbindingsmethodes

• Sms
  • Pincode
  • Hulpprogramma voor links en berichten
  • E-mailadres
Tip: Zie de LogMeIn Rescue Step-by-Step Connection Guide (LogMeIn Rescue stapsgewijze handleiding voor het maken van verbinding, alleen in het Engels) voor meer gedetailleerde informatie over het proces van het starten van een sessie voor ondersteuning op afstand op iOS-apparaten.

Tabblad Click2Fix

Het tabblad Click2Fix biedt technici een set tools voor het analyseren en oplossen van de meest voorkomende problemen van mobiele klanten.

De volgende widgets zijn beschikbaar voor Rescue-sessies met iOS-apparaten met de toepassing:

Informatie- en waarschuwingsbalk
Toon basisapparaatinformatie en gemarkeerde zaken of actie-items.
Mobiel netwerk
Toon informatie mobiel netwerk Stuur voorgedefinieerde APN-instellingen door.
Systeem
Toon basisinformatie over het apparaat van de klant.
Internet-snelkoppelingen
Stuur pictogrammen door waarmee de klant, vanuit het beginscherm, toegang tot internet-content heeft.
Accu
Toon accu-informatie.
Verbindingen
Toon de Bluetooth-, GPS- en Wi-Fi-verbindingen van een apparaat.
Directe URL
Stuur klanten voorgedefinieerde of aangepaste URL's die automatisch worden geopend.
Processen
Bekijk hoeveel van het beschikbare geheugen wordt gebruikt door draaiende processen en toepassingen.
E-mailadres

Voeg nieuwe e-mailaccounts toe aan de standaard e-mailapp.

Tabblad Customer Display

Sessie voor besturing op afstand starten
Toon en bestuur het apparaat van de klant. Afhankelijk van de toestemmingen zijn de volgende functies mogelijk ook beschikbaar bij het besturen van iOS:
  • Chatten
  • White Board
  • Laseraanwijzer
Sessie voor weergave van scherm starten
Geef het apparaat van de klant weer. Afhankelijk van de toestemmingen zijn de volgende functies mogelijk ook beschikbaar bij het weergeven van iOS:
  • White Board
  • Laseraanwijzer

Tabblad Systeeminfo

Dashboard
Het tabblad Dashboard biedt toegang tot de volgende informatie:
  • Systeeminformatie (OS, apparaatmodel, scherm apparaat)
  • Geheugeninformatie
  • Informatie draadloze verbinding en netwerk
  • Informatie accu en stroomverbruik
  • Opslaginformatie
  • Proces (top 5 per CPU)
Processen
Toon processen op het apparaat van de klant.

Tabblad Apparaatconfiguratie

• E-mailinstellingen
  • Instellingen uitwisseling ActiveSync
  • Instellingen toegangspunt
  • Instellingen toegangscode
  • Instellingen beperkingen
  • Webclip-instellingen
  • Wi-Fi-instellingen

Voorzieningen voor geschiedenis en opmerkingen

Opmerkingen toevoegen/bewerken
Maak notities tijdens een sessie en sla deze op.
Voorzieningen voor geschiedenis en opmerkingen
Toon het sessielogboek en opmerkingen die zijn gemaakt tijdens oudere sessies met het huidige apparaat dat in sessie is.