Bestanden selecteren met behulp van Bestandsbeheer

Body

De opties voor bestandsselectie zijn opgenomen op de werkbalk Bestandsbeheer. Voor elke optie zijn sneltoetsen beschikbaar.

Optie Pictogram Snelkoppeling Beschrijving
Bestanden selecteren + (op het numerieke toetsenbord) Opent een dialoogvenster dat u kunt gebruiken om meerdere bestanden te selecteren
Selectie van bestanden opheffen - (op het numerieke toetsenbord) Opent een dialoogvenster dat u kunt gebruiken om meerdere bestanden te verwijderen
Alles selecteren Ctrl+A Selecteert alle bestanden op de huidige locatie
Niets selecteren Ctrl+ (op het numerieke toetsenbord) Verwijdert alle bestanden op de huidige locatie
Selectie omkeren * (op het numerieke toetsenbord) Wijzigt de huidige selectiestatus in het tegenovergestelde (ieder geselecteerd item wordt verwijderd en ieder niet-geselecteerd item wordt geselecteerd)