Bestanden bewerken met behulp van Bestandsbeheer

Body

De opties voor Bewerken zijn opgenomen op de werkbalk Bestandsbeheer, of worden zichtbaar door met de rechtermuisknop op een bestand te klikken. Voor elke optie zijn sneltoetsen beschikbaar.

Optie Pictogram Snelkoppeling Beschrijving
Map maken Ctrl+N Een nieuwe map maken op de geselecteerde locatie
Naam wijzigen F2 Wijzig de naam van een geselecteerd bestand of geselecteerde map
Verwijderen Sleutel verwijderen Verwijder een geselecteerd bestand of geselecteerde map