Systeemvereisten voor Rescue Lens

Body

Technician Console

• Technician Console versie 7.9 (Windows)
  • Internetverbinding met minimaal 800 kbit/s bandbreedte
  • De volgende bronnen moeten vanaf zowel het netwerk van de technicus als het netwerk van de klant toegankelijk zijn:
    • *.logmeinrescue.com-domeingroep
      Opmerking: Voor klanten van Rescue-enterprise is de *.logmeinrescue-enterprise.com-domeingroep van toepassing.
    • Voor netwerken die expliciet uitgaande poorten en protocollen filteren, worden aan de Rescue-kant de volgende poorten gebruikt:
      • 15000 (UDP-verkeer) of 443 (TCP-verkeer) voor Rescue Lens-mediasessies

Voorbeeld: rescuemedia[XX-XX].logmeinrescue-enterprise.com:443

Web Console

• De nieuwste versie van Google Chrome
  • Internetverbinding met minimaal 800 kbit/s bandbreedte
  • De volgende bronnen moeten vanaf zowel het netwerk van de technicus als het netwerk van de klant toegankelijk zijn:
    • *.logmeinrescue.com-domeingroep
    • Voor netwerken die expliciet uitgaande poorten en protocollen filteren, worden aan de Rescue-kant de volgende poorten gebruikt:
      • 15000 (UDP-verkeer) of 443 (TCP-verkeer) voor Rescue Lens-mediasessies

Voorbeeld: prod-eus-vb[XX].weblens.logmeinrescue.com:443

Rescue Lens-app voor Android

• Android 4.1 of hoger (Android 5.0 of hoger aanbevolen)
  • Dual-core CPU (quad-core CPU aanbevolen)
  • 1 gigabyte RAM (2 gigabyte aanbevolen)
  • 20 megabyte vrije ruimte
  • Camera met autofocus en 640x480 resolutie
  • Internetverbinding met minimaal 400 kbit/s bandbreedte (4G/LTE of gelijkwaardige WiFi aanbevolen)

Rescue Lens-app voor iOS

• iOS 9 of hoger
  • 20 megabyte vrije ruimte
  • Internetverbinding met minimaal 400 kbit/s bandbreedte (4G/LTE of gelijkwaardige WiFi aanbevolen)
ProductRescue Lens