Rescue Lens – in een oogopslag

Body

Rescue Lens is de video-supportoplossing van LogMeIn met geïntegreerde VoIP. Met Rescue Lens kunnen klanten via hun smartphone rechtstreeks en veilig live videobeelden streamen naar medewerkers van de klantenservice. Supportmedewerkers kunnen het probleem met eigen ogen zien en de gebruiker op afstand helpen met het oplossen van problemen, configureren van producten, rapporteren van klachten etc.

Rescue Lens is behalve als een dienst ook beschikbaar als een functie van LogMeIn Rescue. Ga voor de meest recente prijsinformatie en abonnementsmogelijkheden naar https://www.logmeinrescue.com/.

Belangrijk: Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor abonnees van Rescue Lens. Als u abonnee bent van LogMeIn Rescue gaat u naar http://help.logmein.com voor meer informatie over Lens.

Abonnees van Rescue Lens (zonder LogMeIn Rescue) hebben toegang tot Lens via de Technician Console op een Windows-pc, of via de Lens Web Console in Google Chrome op een Windows-pc of Mac.

Welke functies van Rescue Lens beschikbaar zijn voor een technicus, kan afhankelijk zijn van de instellingen in het Beheercentrum van Rescue. Raadpleeg de LogMeIn Rescue handleiding voor beheerders voor meer informatie.

ProductRescue Lens