De manier waarop een rapport wordt gegenereerd

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum - Rapporten

Volg deze procedure om een rapport te genereren in het LogMeIn Rescue Beheercentrum.

1. Selecteer in de Organisatiestructuur de organisatorische unit waarvoor u een rapport wilt genereren.
  2. Selecteer het tabblad Rapporten.
  3. Selecteer het type rapport dat u wilt genereren met behulp van het vervolgkeuzemenu Rapportgebied.
  4. Voor de meeste rapportgebieden, moet u een Lijsttype selecteren.
    • Selecteer Alles Weergeven om de informatie te zien over specifieke sessies of aanmeldingssessies
    • Selecteer Samenvatting om alle informatie te zien
  5. Specificeer de rapportperiode (Datumbereik) op één of twee manieren:
    • Kies een ingestelde rapportperiode (vandaag, gisteren, enz.)
    • Kies een specifieke Begindatum en Einddatum
  6. Selecteer de Tijdzone die toegepast moet worden:
    • Kies Lokaal om alle tijden te rapporteren die uw huidige tijdzone gebruiken (waar u bent wanneer u het rapport genereert)
    • Selecteer UTC om alle tijden te rapporteren in de Coordinated Universal Time, dat in feite dezelfde is als de Greenwich Mean Time (GMT)
  7. Selecteer een Dagelijks tijdbereik.

Rapporten genereren die een periode van de dag dekken. Dit is handig om de prestaties van de ploegen te evalueren.

8. Het rapport genereren.
    • Klik op Rapport ophalen om het rapport te zien in het tabblad Rapporten in het beheercentrum
    • Klik op Excel rapport ophalen (XML-indeling) om het rapport weer te geven of op te slaan als een Microsoft Excel-spreadsheet in XML-indeling
    • Klik op Excel rapport ophalen (door tabs gescheiden) om het rapport weer te geven of op te slaan als een Microsoft Excel-spreadsheet met tabs als scheidingstekens

Voorbeeld Tijdzone

Lokale tijd. Stelt u zich voor dat u in New York bent en u een rapport genereert voor een technicusgroep met technici in San Francisco en in Parijs. Tijden van gebeurtenissen zullen gerapporteerd worden in de lokale (New York) tijd. Een gebeurtenis die opgetreden is op 14:00:00 in San Francisco zal gerapporteerd worden als 17:00:00. Een gebeurtenis die opgetreden is op 14:00:00 in Parijs zal gerapporteerd worden als 08:00:00.

UTC. Stelt u zich voor dat u een rapport genereert voor een technicusgroep met technici in San Francisco en Parijs. Ongeacht de locatie zullen de tijden van gebeurtenis gerapporteerd worden in UTC. Een gebeurtenis die opgetreden is op 14:00:00 in San Francisco (UTC-8) zal gerapporteerd worden als 22:00:00. Een gebeurtenis die opgetreden is op 14:00:00 in Parijs (UTC+1) zal gerapporteerd worden als 13:00:00.