Een hoofdbeheerder toevoegen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Hoofdbeheerders hebben volledige controle over alle gebieden van het beheercentrum. Zij zijn de enige gebruikers die toegang hebben tot het tabblad Algemene instellingen.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders.

1. Klik met de rechtermuisknop op Hoofdbeheerders in de organisatiestructuur.
  2. Klik op Hoofdbeheerder maken. Een nieuwe hoofdbeheerder wordt toegevoegd aan de organisatiestructuur.
  3. Zorg ervoor dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie. De pagina Configuratie wordt weergegeven.
  4. Bewerk de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze weergegeven zal worden in de organisatiestructuur en in de Technician Console, wanneer er een licentie is gekocht.
    E-mail Het e-mailadres dat de gebruiker gebruikt om zich aan te melden bij Rescue Lens.
    ID voor enkelvoudige aanmelding Het identificatienummer dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding wanneer Enkelvoudige aanmelding is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter referentie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord dat de gebruiker gebruikt om zich aan te melden bij Rescue Lens.
    Minimale wachtwoordlengte De minimaal vereiste wachtwoordlengte zoals die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  5. Onder Status selecteert u Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.