Een beheerdersgroep maken

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Een beheerder kan slechts tot één beheerdersgroep tegelijk behoren. U kunt beheerdersgroepen invoegen binnen andere beheerdersgroepen.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders.

1. Klik met de rechtermuisknop op de locatie in de organisatie waar u de nieuwe beheerdersgroep wilt toevoegen en klik op Groep maken.
    • Om de nieuwe beheerdersgroep toe te voegen op het hoofdniveau van de beheerdersgroep, klikt u met de rechtermuisknop op Beheerders in de organisatiestructuur
    • Om de nieuwe beheerdersgroep als een subgroep van een bestaande beheerdersgroep toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop in de organisatiestructuur
    Een nieuwe beheerdersgroep wordt aan de organisatiestructuur toegevoegd op de gekozen locatie.
  2. Voer een Groepsnaam in en een Omschrijving.
  3. Onder Status selecteert u Ingeschakeld om de groep te activeren.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.