Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Time-outs en waarschuwingen instellen

Information

 
Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

  1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Time-outs maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Geldigheidsperiode van privécode Dit is de tijd die een code of koppeling geldig blijft. Als een klant een sessie wil starten nadat deze tijd is verstreken, ontvangt hij een bericht met de mededeling dat de code of koppeling is verlopen.
    Verbonden sessies zullen time-out krijgen De tijd die een verbonden sessie geldig blijft. De sessie wordt uit de wachtrij van de Technician Console verwijderd nadat de opgegeven tijd is verstreken.
    Sessies in de wacht zullen time-out krijgen Het aantal minuten waarna een sessie in de wacht (een sessie in een wachtrij die nog niet is opgehaald) uit de wachtrij van een technicus wordt verwijderd. De sessie wordt in rood weergegeven voordat deze wordt verwijderd. Het aantal minuten kan tussen 1 en 999 liggen. De waarde 0 betekent dat een sessie nooit een time-out krijgt.
    Actieve sessie time-out Het aantal minuten waarna een actieve sessie wordt beëindigd als er geen handelingen worden verricht door de technicus of de klant. Het aantal minuten kan tussen 1 en 999 liggen. De waarde 0 betekent dat een actieve sessie nooit een time-out krijgt. Onderbroken sessies krijgen nooit een time-out.
    Time-out alarmen Gebruik voorgedefinieerde kleuren om alarmen voor wachtende sessies en sessies met een time-out te markeren. De verbinding en/of wachttijden kunnen worden opgegeven in seconden, waaronder meerdere alarmen om wachtende sessies in de Technician Console naar het volgende niveau te verwijzen.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan van alle groepen om dezelfde instelling voor alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.
    • Klik op Instellingen opslaan naar alle subgroepen om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep en alle bijbehorende subgroepen.
ProductLogMeIn Rescue

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X