Instellen van schermopname

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Vastleggen hoe en wanneer Lens-sessies worden opgenomen.

Beperking: Schermopname is alleen beschikbaar voor Technician Console.
  1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Schermopname selecteert u de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Gedwongen schermopname Kies deze optie om alle Lens-sessies op te nemen die worden uitgevoerd door leden van de geselecteerde technicusgroep.
    Locatie van schermopname Selecteer een centrale locatie waarin uw opgenomen sessies zullen worden opgeslagen. U kunt de sessies lokaal opslaan, opslaan naar een locatie op het netwerk, of naar een FTP-, HTTP- of HTTPS-server.
    Voorbeelden:
    • Netwerk: \\computer\directorypath. Bijvoorbeeld, \\support\recordings
    • Lokaal: C:\recordings
    • Externe server:

<schema>://<gebruiker>:<pass>@<domein>:
      <poort><pad><extra>

waarbij <schema> ftp, http en https is. Bijvoorbeeld ftp://gebruiker:wachtwoord@bedrijf.org:21/opnames
    Beperking: Voor technici die in Technician Console voor Mac werken is het uploaden van schermopnamen naar een HTTP- of HTTPS-server niet mogelijk.
    Tip: Gebruikersnaam en wachtwoord in de URL zijn alleen vereist als de host of proxy om verificatie vraagt. Als de aanmeldingsgegevens niet in de URL worden gezet zal de Technician Console vragen om aanmeldingsgegevens. Aanmeldingsgegevens in de URL zijn toegestaan maar worden niet aanbevolen.
    Uitgestelde upload van schermopnames Standaard vindt het uploaden van schermopnames naar de locatie voor schermopnames, in real-time, tijdens de sessie plaats. Dit werkt goed in een omgeving met grote bandbreedte, maar kan tot problemen leiden wanneer een technicus een verbinding met kleine bandbreedte gebruikt. Selecteer Uitgestelde upload van schermopnames om alle schermopnames tijdelijk op de harde schijf van de technicus op te slaan, en deze vervolgens te uploaden naar de locatie voor schermopnames zodra er voldoende bandbreedte beschikbaar is. Als de Technician Console wordt gesloten tijdens het uploaden van een bestand, wordt het upload-proces in gang gezet zodra de Technician Console opnieuw is opgestart. Als u FTP, HTTP, of HTTPS selecteert als Locatie van schermopname is de uitgestelde upload automatisch ingeschakeld, onafhankelijk van uw instellingen.
  4. Sla de wijzigingen op.