Benoemen van Aangepaste Velden

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Met behulp van Aangepaste velden kunt u informatie verzamelen over uw klanten of sessies. Stel de naam in van de verschillende velden zoals deze in rapporten en de Technician Console zullen verschijnen.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. InAangepaste Velden, stelt u de namen in van de verschillende namen.
    OptieBeschrijving
    Naam voor naamveld Dit veld wordt gebruikt als een hoofdidentificatiecode van de sessie. Sommige organisaties willen een werknemernummer of ID-code gebruiken, in plaats van een gegeven naam.
    Naam voor aangepaste velden Dit zijn verdere identificatiecodes voor sessies. Technici kunnen deze velden toevoegen als kolommen in hun Sessielijst. Technici met toegangsrechten om de In-line bewerking van wachtrijen te gebruiken, zullen in staat zijn de waarden te bewerken die tijdens een sessie in dit veld zijn ingevoerd.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.
Let op: Welke taal standaard wordt gebruikt in de organisatiestructuur van het Beheercentrum en de aangepaste velden op het tabblad Algemene instellingen is afhankelijk van de taal die wordt gebruikt op het moment dat u zich aanmeldt voor een LogMeIn Rescue Lens-account. Deze functie beschermt de entiteitnamen van uw aangepaste velden en organisatiestructuur tegen ongewenste wijzigingen.