Waarde instellen voor de aangepaste kolom onder het tabblad Sessies

Information

Body

Als u gedetailleerde informatie over een sessie bekijkt, kunt u kiezen welk Aangepast veld als kolom onder het tabblad Sessies wordt getoond.

1. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het Besturingscentrum.

De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Selecteer een veld onder Aangepaste kolom in tabblad Sessies.

Dit zijn de aangepaste velden die zijn ingesteld in het Beheercentrum onder Algemene instellingen > Aangepaste velden.

3. Klik op Toepassen om uw wijzigingen op te slaan.
Het geselecteerde veld wordt als kolom weergegeven onder het tabblad Sessies in het gedeelte Schema van het Besturingscentrum.