Prestatiegegevens op basis van een label controleren

Body

Controleren via labels is alleen beschikbaar als labels toegevoegd en toegewezen zijn.

1. Selecteer in het Besturingscentrum een label uit de labellijst of uit de vervolgkeuzelijst.

Gegevens voor het geselecteerde label worden weergegeven in twee gedeelten: Overzicht en Schema.
    Let op: Hoofdeigenaars van een account en hoofdbeheerders kunnen vanuit de hele organisatiestructuur toegang krijgen tot gegevens. Beheerders kunnen alleen toegang krijgen tot gegevens die betrekking hebben op de Technicusgroep waar zij aan toegewezen zijn.
    Tip: Ziet u niet de gegevens die u verwacht had? U kunt de starttijd van de periode van gegevensverzameling instellen.
    Let op!:
    De knop Terug in uw browser zorgt ervoor dat het Besturingscentrum afsluit. Gebruik de broodkruimel als u terug wilt navigeren in de hiërarchie.
  2. Controleer de gegevens in het gedeelte Overzicht:

Dit is de verzamelde informatie over het geselecteerde label als collectieve eenheid van alle elementen die daaraan toegewezen zijn.

• Status (Technici)
    • Capaciteit (Totaal, Beschikbaar, Gebruikt)
    • Aantal gemiste sessies
    • Aantal gesloten sessies
    • Aantal lopende sessies
    • Aantal wachtende sessies
    • Aantal inkomende sessie
    • Aantal uitgaande sessies
    • Gemiddelde wachttijd
    • Max. wachttijd
    • Gemiddelde afhandeltijd
    • Max. afhandeltijd

Tip: Zie voor definities Besturingscentrum termen en definities.
  3. Bekijk de gegevens onder Schema:

De informatie heeft betrekking op alle Technicusgroepen en kanalen die toegewezen zijn aan het geselecteerde label.

• De gegevens in het tabblad Kanalen horen bij het kanaal/de kanalen die zijn toegewezen aan het geselecteerde Label.
    • De gegevens in het tabblad Technicusgroepen horen bij de technicusgroepen die zijn toegewezen aan het geselecteerde Label.
    • Onder het tabblad Sessies kunt u gegevens inzien van individuele sessies, die zijn behandeld door technici van technicusgroepen en kanalen die zijn toegewezen aan het geselecteerde Label.
      • Technicus
      • Wachttijd
      • Tijd tot eerste chat
      • Afhandeltijd
      • Afrondingstijd
      • Sessiestatus
      • Kolom Aangepast (zoals gedefinieerd onder Instellingen)
      • Kanaal
      • Sessie-ID
      • Chatmonitor

Tip: Zie voor definities Besturingscentrum termen en definities.