Chatlogbestand van technicus monitoren

Body

LogMeIn Rescue Command Center

Beheerders kunnen chatsessies monitoren in het Rescue Besturingscentrum.

1. Selecteer de sessie die u wilt monitoren onder het tabblad Sessies in het gedeelte Schema van het Besturingscentrum.
  2. Klik op het pictogram van de CHATMONITOR om het volledige chatlogbestand van de geselecteerde sessie in te zien.

Het chatgesprek wordt in een nieuw venster weergegeven. Alle informatie die een chatlog normaal gesproken bevat, zoals statuswijzigingen en meldingen over de verbinding, is opgenomen.
    Tip: Bij actieve sessies geeft het venster Chatmonitor het chatblog live in real-time weer.