Labels toevoegen

Body

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders en hoofdeigenaars van een account.

1. In het Beheercentrum gaat u naar de tab Algemene instellingen.
  2. Klik onder Labels op Labels beheren. De pagina Labels toevoegen/verwijderen wordt weergegeven.
  3. Klik op het tandwielpictogram. De optie Nieuwe labels toevoegen wordt weergegeven.
  4. Geef het nieuwe label een naam onder Nieuwe labels toevoegen en klik op Toevoegen. Het nieuwe label wordt weergegeven.
    Tip: Herhaal deze stap voor ieder label dat u wilt toevoegen.
  5. Klik op Gereed.
Let op: Vergeet niet om labels toe te wijzen aan Kanalen of Technicusgroepen.