Instellen van de opties Technicus controleren

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Instellen van verificatieverzoeken voor administrateurs die proberen het bureaublad van een technicus te controleren. Bepaal hoe technici geïnformeerd worden wanneer zij worden gecontroleerd.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Onder Technicus controleren maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Gegevens vereist voor verificatie Selecteer deze optie om het controleren alleen toe te staan aan gebruikers met een beheerdersaccount op de computer van de gecontroleerde technicus. Selecteer alle gebruikers om het controleren toe te staan aan gebruikers met elke willekeurige gebruikersaccount op de computer van de gecontroleerde technicus.
    Waarschuw technicus bij desktopcontrole Selecteer deze optie wanneer u wilt dat gecontroleerde technici een melding ontvangen wanneer zij worden gecontroleerd. Wanneer het ontvangen van meldingen is uitgeschakeld, krijgen technici een bericht te zien met een overzicht van gebruikers aan wie het is toegestaan om hun scherm te bekijken zonder dat hiervan een melding wordt gemaakt.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan. De instellingen worden toegepast op alle beheerders in uw Rescue organisatie.