Uitnodigings-sms voor sessie aanpassen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Pas het sms-bericht aan dat naar mobiele apparaten wordt verstuurd als een technicus een klant uitnodigt voor een Rescue-sessie.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Voer onder Aanpassing uitnodigings-sms voor sessie aangepaste waarden in:
    OptieBeschrijving
    Tekst boven URLDe tekst die boven de download-URL van de applet wordt getoond.
    URLDe URL waarop de ontvanger klikt om de applet te downloaden.
    Tekst onder URLDe tekst die onder de download-URL van de applet wordt getoond. Deze moet de parameter bevatten voor het applet-identificatienummer: $PINCODE$
    Android-applet automatisch starten met sms Selecteer deze optie om te voorkomen dat de mobiele applet wordt gedownload wanneer het al op het Android-apparaat van een klant geïnstalleerd is. Een sms-listener zal de code van de inkomende sessie detecteren en de klant vragen om de sms te accepteren en de applet te lanceren.
  4. Sla de wijzigingen op.