Een scriptcollectie delen met een technicusgroep

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Hoofdbeheerders en beheerders kunnen scriptcollecties geven aan alle technicusgroepen in hun organisatiestructuur.

1. Selecteer in het Beheercentrum in de organisatiestructuur de technicusgroep waaraan u een scriptcollectie wilt geven.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Selecteer onder Gecentraliseerde scripts de gewenste scriptcollectie vanuit het vakje Alle collecties, en klik op << Toevoegen.

De naam van de scriptcollectie wordt weergegeven in een lijst in het vakje Beschikbare collecties voor deze groep.
    Tip: Wilt u meerdere scriptcollecties toevoegen? Herhaal dan deze stap voor iedere collectie die u aan deze technicusgroep wilt geven.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

De technicusgroep van de technicus moet toegangsrechten hebben om de scripts te implementeren. Zorg dat het toegangsrecht voor Scriptimplementatie is ingeschakeld in het Beheercentrum op groepsniveau in het tabblad Organisatie.