Een technicus toevoegen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Toegangsrechten voor technici worden overgenomen van de technicusgroep.

1. Klik met de rechtermuisknop op de technicusgroep waaraan u de nieuwe technicus wilt toevoegen en klik op Technicus maken.
  2. Zorg ervoor dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie. De pagina Configuratie wordt weergegeven.
  3. Bewerk de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze weergegeven zal worden in de organisatiestructuur en in de Technician Console, wanneer er een licentie is gekocht.
    BijnaamDe naam van de gebruiker zoals deze tijdens een sessie zal worden weergegeven aan de klant. Voorbeeld: [10:46 AM] Chat-sessie tot stand gebracht met Bijnaam.
    E-mail Het e-mailadres dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding in LogMeIn Rescue.
    ID voor enkelvoudige aanmelding Het identificatienummer dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding wanneer Enkelvoudige aanmelding is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter referentie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding in LogMeIn Rescue.
    Minimale wachtwoordlengte De minimaal vereiste wachtwoordlengte zoals die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  4. Onder Status selecteert u Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Tip: Om een technicus naar een andere groep over te brengen, selecteert u een technicus in de organisatiestructuur en sleept u deze naar de gewenste technicusgroep of gebruikt u de vervolgkeuzelijst Naar technicusgroep verplaatsen op de configuratiepagina.