Een beheerder toevoegen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders beheren technici en technicusgroepen, maken rapporten aan, en meer.

Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdbeheerders.

Eigenschappen beheerder:
  • Onderhoudt alle toegewezen technici en technicusgroepen
  • Schakelt indien nodig technici en technicusgroepen uit
  • Genereert rapporten
  • Configureert ondersteuningskanalen voor toegewezen technicusgroepen
  • Kan toegewezen worden aan meerdere technicusgroepen
  • Kan alle functies van een technicus uitvoeren (met toegewezen licentie)
  1. Klik met de rechtermuisknop op de locatie in de organisatie waar u de nieuwe beheerder wilt toevoegen en klik op Beheerder creëren.
    • Om de nieuwe beheerder toe te voegen op het hoofdniveau, klikt u met de rechtermuisknop op Beheerders in de organisatiestructuur.
    • Om de nieuwe beheerder toe te voegen als een lid van een bestaande beheerdersgroep, klikt u met de rechtermuisknop op de gekozen groep in de organisatiestructuur
    Een nieuwe beheerder wordt aan de organisatiestructuur toegevoegd op de gekozen locatie.
  2. Zorg ervoor dat de gebruiker met wie u wilt werken, is geselecteerd in de organisatiestructuur en klik op het tabblad Organisatie. De pagina Configuratie wordt weergegeven.
  3. Bewerk de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Naam De naam van de gebruiker zoals deze weergegeven zal worden in de organisatiestructuur en in de Technician Console, wanneer er een licentie is gekocht.
    E-mail Het e-mailadres dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding in LogMeIn Rescue.
    ID voor enkelvoudige aanmelding Het identificatienummer dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding wanneer Enkelvoudige aanmelding is geactiveerd.
    Beschrijving Dit is ter referentie voor uzelf.
    Nieuw wachtwoord Het wachtwoord dat de gebruiker zal gebruiken voor de aanmelding in LogMeIn Rescue.
    Minimale wachtwoordlengte De minimaal vereiste wachtwoordlengte zoals die is ingesteld op het tabblad Algemene instellingen onder Wachtwoordbeleid.
  4. Onder Status selecteert u Ingeschakeld om de gebruiker te activeren.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Tip: Om de gebruiker aan een groep (of groepen) toe te wijzen, sleept u het pictogram van de gebruiker in een doelgroep.