Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Time-outs en waarschuwingen instellen

Information

 
Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

  1. In de organisatiestructuur selecteert u het kanaal of de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Time-outs maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Geldigheidsperiode van privécodeDit is de tijd die een code of koppeling geldig blijft. Als een klant een sessie wil starten nadat deze tijd is verstreken, ontvangt hij een bericht met de mededeling dat de code of koppeling is verlopen.
    Verbonden sessies zullen time-out krijgenDe tijd die een verbonden sessie geldig blijft. De sessie wordt uit de wachtrij van de Technician Console verwijderd nadat de opgegeven tijd is verstreken.
    Sessies in de wacht zullen time-out krijgenHet aantal minuten waarna een sessie in de wacht (een sessie in een wachtrij die nog niet is opgehaald) uit de wachtrij van een technicus wordt verwijderd. De sessie wordt in rood weergegeven voordat deze wordt verwijderd. Het aantal minuten kan tussen 1 en 999 liggen. De waarde 0 betekent dat een sessie nooit een time-out krijgt.
    Actieve sessie time-outHet aantal minuten waarna een actieve sessie wordt beëindigd als er geen handelingen worden verricht door de technicus of de klant. Bepaalde processen zullen een time-out voorkomen, waaronder de volgende: een geopende sessie voor Besturing op afstand, Schermen delen, of Bestandsbeheer; een Bestandsoverdracht die in behandeling is; of een geopend "Opslaan" venster; of een implementatie van Calling Card die in behandeling is. Het aantal minuten kan tussen 1 en 999 liggen. De waarde 0 betekent dat een actieve sessie nooit een time-out krijgt. Onderbroken sessies krijgen nooit een time-out.
    Time-out alarmenGebruik voorgedefinieerde kleuren om alarmen voor wachtende sessies en sessies met een time-out te markeren. De verbinding en/of wachttijden kunnen worden opgegeven in seconden, waaronder meerdere alarmen om wachtende sessies in de Technician Console naar het volgende niveau te verwijzen.
  4. Sla uw instellingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
ProductLogMeIn Rescue

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X