Instellen van de Technicusenquête

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders kunnen een enquête aanpassen en activeren die aangevuld moet worden door technici aan het einde van een sessie.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Technicusenquête selecteert u de gewenste opties:
    OptieBeschrijving
    Geen technicusenquêteKies Geen technicusenquête wanneer u niet wilt dat uw technici een enquête invullen aan het einde van de sessie.
    Rescue-technicusenquête gebruikenKies Rescue-technicusenquête gebruiken om antwoorden te verzamelen met gebruik van een standaard Rescue enquête-interface. Het formulier kan maximaal tien vragen bevatten, elk met vijf vooraf gedefinieerde antwoordmogelijkheden of met open antwoordmogelijkheden. De enquête zal aan het einde van de sessie aan de technici worden getoond. De resultaten van de enquête worden gerapporteerd in het rapport van de technicusenquête, die op het tabblad Rapporten wordt aangemaakt.
    Zelf-gehoste technicusenquête gebruikenKies Zelf-gehoste technicusenquête gebruiken om technici om te leiden naar een zelf-gehoste enquête of een enquêtehulpmiddel van een derde partij. Voer de URL van uw enquête in het URL-veld in. Technici zullen naar de aangegeven site geleid worden aan het einde van de sessie. In dit geval worden de gegevens van de enquête niet vermeld in het rapport Technicusenquête. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van het systeem van de zelf-gehoste enquêtesite of site van een derde partij.
    Voeg extra Rescue-sessiedetails toe aan deze URLWanneer u gebruik maakt van een zelf-gehoste enquête of een enquête van een derde partij, selecteert u Voeg extra Rescue-sessiedetails toe aan deze URL om de waarde van de Sessie-ID en Aangepaste velden naar de enquête te verzenden. De enquête-URL zal met de volgende gegevens worden toegevoegd: RescueSessionID=xxxxxxxxx&CField0=xxxxx&CField1=xxxxx&CField2=xxxxx&CField3=xxxxx&CField4=xxxxx&CField5=xxxxx Deze parameters kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een Rescue-rapport aan een extern rapport te koppelen. Uw enquête moet gecodeerd worden om deze parameters in een GET-aanvraag.
    Opmerking: CField0, CField1, enz.. hebben betrekking op de Naam voor naamveld en andere aanpasbare velden die ingesteld zijn in het tabblad wereldwijde instellingen. De huidige waarden die doorgegeven zijn aan de enquête worden ingevoerd wanneer de sessie aangemaakt wordt.
  4. Klik op de knop Bewerken naast een vraag.

Het vak Tik uw vraag hier in is geactiveerd.
  5. Voer uw vraag in.
  6. Kies het vraagtype:
    • open vraag
    • drop down
  7. Selecteer verplicht om technici te forceren de vraag te beantwoorden.
  8. Selecteer inschakelen om de vraag aan de enquête toe te voegen.

De vraag zal ingesloten worden in de enquête.
  9. Klik op Toepassen wanneer je tevreden bent met de vraag.
  10. Meer vroegen toevoegen zoals vereist.
  11. Sla uw instellingen op.
Tip: Om de resultaten van de enquête te bekijken, gaat u naar het tabblad Rapporten en genereert u een rapport Technicusenquête.