Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
Rescue Lens
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
LogMeIn Backup
LogMeIn Hamachi
RemotelyAnywhere
BoldChat
join.me
LastPass
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Statusinstellingen van de technicus regelen (Maximum aantal sessies, Bezet, Afwezig, Automatische afmelding)

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Rescue biedt een serie instellingen waarmee u de technicusstatus kunt regelen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Technician Console maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Technicus kan maximaal X actieve sessies hebbenStel het maximumaantal gelijktijdige sessies in dat u de technici wilt toestaan voor verwerking. Wanneer het maximumaantal sessies is bereikt, kan de technicus geen nieuwe sessies activeren.
    Beperking: Een technicus kan slechts één actieve Rescue Lens-sessie tegelijk behandelen.
    De technicus krijgt automatisch de status Bezet na meer dan X actieve verwerkte sessiesSessies kunnen niet worden overgedragen aan een technicus met de status Bezet, maar een technicus met de status Bezet kan wel alle sessies in zijn wachtrij zien en nieuwe sessies aannemen.
    De technicus krijgt automatisch de status Afwezig na X min. van inactiviteitSessies kunnen niet worden overgedragen naar een technicus met de status Afwezig, maar een technicus met de status Afwezig kan wel alle sessies in zijn wachtrij zien en nieuwe sessies aannemen.
    De technicus meldt zich automatisch af na X minuut/minuten van inactiviteitDe inactiviteit wordt bepaald als zijnde de tijd waarin geen handelingen plaatsvinden in de browser waarin de Technician Console geactiveerd is. Bepaalde processen die in de Technician Console worden uitgevoerd, zullen automatisch afmelden voorkomen, waaronder de volgende: een geopende sessie voor Besturing op afstand, Schermen delen, of Bestandsbeheer; een Bestandsoverdracht die in behandeling is; of een geopend "Opslaan" venster.
  4. Sla uw instellingen op.