Instellen van schermopname

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Vastleggen hoe en wanneer sessies met besturing op afstand of bureaubladweergave worden opgenomen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Schermopname selecteert u de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Gedwongen schermopnameKies deze optie om alle sessies met afstandsbediening en bureaublad weergeven op te nemen, die worden uitgevoerd door leden van de geselecteerde technicusgroep.
    Afstandsbediening toestaan wanneer schermopname niet kan worden opgeslagenDeze optie kan worden gekozen als u technici wilt toestaan sessies op afstand uit te voeren, ook wanneer een opname van de sessie niet kan worden opgeslagen. Als u deze optie uitschakelt, kunnen technici een sessie voor besturing op afstand alleen starten wanneer een opname op de computer van de technicus kan worden opgeslagen. Bovendien zal de besturing op afstand worden beëindigd als er een fout optreedt tijdens de schermopnames.
    Locatie van schermopnameSelecteer een centrale locatie waarin uw opgenomen sessies zullen worden opgeslagen. U kunt lokaal opslaan; naar een locatie op het netwerk, of naar een FTP, HTTP, of HTTPS server.
    Voorbeelden:
    • Netwerk: \\computer\directorypath.Bijvoorbeeld, \\support\recordings
    • Lokaal: C:\recordings
    • Externe server: <schema>://<gebruiker>:<toegang>@<domein>:<poort><pad><extra> waarbij <schema> ftp, http, en https is. Bijvoorbeeld ftp://gebruiker:wachtwoord@bedrijf.org:21/opnames
    Beperking: Voor technici die in Technician Console voor Mac werken is het uploaden van schermopnamen naar een HTTP- of HTTPS-server niet mogelijk.
    Tip: Gebruikersnaam en wachtwoord in de URL zijn alleen vereist als de host of proxy om verificatie vraagt. Als de aanmeldingsgegevens niet in de URL worden gezet zal de Technician Console vragen om aanmeldingsgegevens. Aanmeldingsgegevens in de URL zijn toegestaan maar worden niet aanbevolen.
    Uitgestelde upload van schermopnamesStandaard vindt het uploaden van schermopnames naar de locatie voor schermopnames, in real-time, tijdens de sessie plaats. Dit werkt goed in een omgeving met grote bandbreedte, maar kan tot problemen leiden wanneer een technicus een verbinding met kleine bandbreedte gebruikt. Selecteer Uitgestelde upload van schermopnames om alle schermopnames tijdelijk op de harde schijf van de technicus op te slaan, en deze vervolgens te uploaden naar de locatie voor schermopnames zodra er voldoende bandbreedte beschikbaar is. Als de Technician Console wordt gesloten tijdens het uploaden van een bestand, wordt het upload-proces in gang gezet zodra de Technician Console opnieuw is opgestart. Als u FTP, HTTP, of HTTPS selecteert als Locatie van schermopname is de uitgestelde upload automatisch ingeschakeld, onafhankelijk van uw instellingen.
    BestandsindelingOpgenomen sessies kunnen worden opgeslagen als AVI-bestanden of in RCREC-indeling. RCREC is een bestandsindeling van LogMeIn die met de Rescue AVI-conversietool moet worden geconverteerd naar AVI.Elke AVI-optie biedt dezelfde bestandsgrootte, met enig onderscheid in kleur en kwaliteit. Experimenteer welke keuze het beste bij uw behoeften past. De LogMeIn-encoder (RASC) is ontworpen om de hoogst mogelijke, algehele kwaliteit te bieden; deze gebruikt echter de LogMeIn codec om de bestanden af te spelen. Iedereen die uw opnames bekijkt moet over de juiste codec voor het gekozen AVI-type beschikken.
  4. Sla uw instellingen op.