De toets "Pause/Break" uitschakelen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Schakel de sneltoets "Pause/Break" uit, die klanten kunnen indrukken om alle toegangsrechten in te trekken en de huidige actie te beëindigen. Ook wanneer de Rescue Applet niet geselecteerd is.

1. In de organisatiestructuur selecteert u het kanaal of de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Klantapplet, selecteert u Schakel de sneltoets "Pause/Break" uit om toegangsrechten in te trekken.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
De toets "Pause/Break" wordt uitgeschakeld als Rescue-sneltoets. Klanten worden gedwongen om op de rode X-knop op de applet-werkbalk te klikken, om toegangsrechten in te trekken en de huidige handeling te beëindigen.

Voorbeeld van het gebruik van de toets "Pause/Break"

De technicus begint met de besturing van het bureaublad van de klant. De klant realiseert zich dat er vertrouwelijke informatie zichtbaar is op zijn bureaublad. De klant drukt op de Pause/Break-toets om de besturing op afstand onmiddellijk te beëindigen, ook al is de Rescue-applet niet geselecteerd op zijn bureaublad. De besturing op afstand wordt beëindigd; maar de sessie loopt door.