Gedrag bij Geen technicus beschikbaar voor privésessies instellen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Stel het standaard gedrag in als antwoord op verzoeken die aankomen wanneer er geen technicus beschikbaar is.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Geen technicus beschikbaar maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Sessies actief houden Kies Sessies actief houden als u wilt dat alle sessies in een wachtrij worden geplaatst, zelfs als er geen technici online en beschikbaar zijn.
    Technici via e-mail over openstaande sessies informeren Selecteer Technici via e-mail over openstaande sessies informeren wanneer u een e-mail wilt verzenden naar de betreffende technici wanneer een verzoek voor support binnenkomt, maar wanneer er geen technicus aangemeld is. Een e-mailbericht van alerts@LogMeInRescue.com zal naar alle technici worden gezonden die dit verzoek om support kunnen behandelen.
    Sessies afbreken en deze webpagina aan de klant tonen Kies Sessies afbreken en deze webpagina aan de klant tonen als u een specifieke webpagina aan de klant wilt tonen wanneer er geen technici beschikbaar zijn. Voer de URL van de weer te geven webpagina in het juiste vak in.
  4. Sla uw instellingen op.