Instellen van de gegevensinvoerprioriteit voor de afstandsbediening van de muis en het toetsenbord

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Tijdens een sessie voor besturing op afstand kan het gebeuren dat de technicus en de klant tegelijkertijd de muis of het toetsenbord gebruiken. Hier kunt u selecteren wiens handelingen voorrang hebben.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In Klantapplet gaat u naar Voorrang van muis- en toetsenbordhandelingen tijdens de bediening op afstand en selecteert u de gebruiker wiens acties als eerste verwerkt moeten worden Technicus of Klant.
  4. Sla de wijzigingen op.