De verbindingsmethodes die voor technici beschikbaar zijn instellen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Kies welke verbindingsmethodes voor technici beschikbaar gemaakt moet worden in het dialoogvenster Nieuwe sessie maken van de Technician Console.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Soort verbinding kunt u de verbindingsmethodes kiezen die u wilt gebruiken.
    OptieBeschrijving
    PincodeSta technici toe de verbindingsmethode via pincode te gebruiken. Voer de URL van de site in die klanten gebruiken om de sessie-pincode in te voeren. Technici zullen de waarde kunnen zien op het tabblad Pincode van het dialoogvenster Nieuwe sessie maken.
    E-mail via standaardclient toestaanSta technici toe de verbindingsmethode via e-mail te gebruiken en de e-mail via hun standaard e-mailclient te sturen.
    E-mail via Rescue-servers toestaanSta technici toe de verbindingsmethode via e-mail te gebruiken en de e-mail via de LogMeIn Rescue-servers te sturen.
    E-mail voor verbinding, onderwerpDit is de standaardonderwerpregel voor alle e-mails voor sessieverbinding. Een technicus kan de onderwerpregel van zijn e-mailbericht in zijn e-mailclient wijzigen.
    Tekst e-mail voor verbindingDit is de inleidende tekst voor alle e-mails voor sessieverbinding. Een technicus kan de tekst van zijn e-mailbericht in zijn e-mailclient wijzigen.
    KoppelingSta technici toe de verbindingsmethode via een koppeling te gebruiken.
    SmsTechnici toestaan om via de sms-verbindingsmethode privésessies te starten:
    • Voor Rescue Lens-sessies beschikbaar voor alle technici met Rescue Lens-toegangsrechten.
    • Voor Rescue+Mobile-sessies beschikbaar voor technici met een Rescue+Mobile-licentie
  4. Sla uw instellingen op.