De verbindingsmethodes die voor technici beschikbaar zijn instellen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Kies welke verbindingsmethodes voor technici beschikbaar gemaakt moet worden in het dialoogvenster Nieuwe sessie maken van de Technician Console.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Soort verbinding kunt u de verbindingsmethodes kiezen die u wilt gebruiken.
    OptieBeschrijving
    Pincode Sta technici toe de verbindingsmethode via pincode te gebruiken. Voer de URL van de site in die klanten gebruiken om de sessie-pincode in te voeren. De waarde zal getoond worden aan technici op het tabblad code van het dialoogvenster Nieuwe Sessie Maken.
    E-mail via standaardclient toestaan Sta technici toe de verbindingsmethode via e-mail te gebruiken en de e-mail via hun standaard e-mailclient te sturen.
    E-mail via Rescue-servers toestaan Sta technici toe de verbindingsmethode via e-mail te gebruiken en de e-mail via de LogMeIn Rescue-servers te sturen.
    E-mail voor verbinding, onderwerp Dit is de standaardonderwerpregel voor alle e-mails voor sessieverbinding. Een technicus kan de onderwerpregel van zijn e-mailbericht in zijn e-mailclient wijzigen.
    Tekst e-mail voor verbinding Dit is de inleidende tekst voor alle e-mails voor sessieverbinding. Een technicus kan de tekst van zijn e-mailbericht in zijn e-mailclient wijzigen.
    Link Sta technici toe de verbindingsmethode via een koppeling te gebruiken.
    SMSTechnici toestaan om via de sms-verbindingsmethode privésessies te starten:
    • Voor Rescue Lens-sessies beschikbaar voor alle technici met Rescue Lens-toegangsrechten.
    • Voor Rescue+Mobile-sessies beschikbaar voor technici met een Rescue+Mobile-licentie
  4. Sla de wijzigingen op.