Instellen van Gedrag Synchronisatie van Klembord

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Bepaal hoe u wilt dat de synchronisatie van het klembord zich zal gedragen tijdens Besturing op afstand.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Ga in Technician Console naar Synchronisatie van Klembord en selecteert u uit de volgende opties:
    • Kies Gebruik algemeen klembord in alle sessies om een klembord van een technicus de mogelijkheid te geven om gekopieerde items uit talrijke sessies op te slaan.
    • Kies Gebruik één klembord voor iedere sessie om u ervan te verzekeren dat het materiaal gekopieerd is tijdens een gegeven sessie, geplakt kan worden op de computer van de technicus, maar nooit naar een andere klant
  4. Sla de wijzigingen op.