Een sessie starten vanuit het Beheercentrum

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Sessies kunnen handmatig worden gestart, rechtstreeks vanuit het tabblad Sessies van het Beheercentrum.

1. Selecteer in het Beheercentrum de gewenste sessie uit de lijst op het tabblad Sessies en klik op Starten.

Het dialoogvenster Sessie starten wordt weergegeven.
  2. Selecteer de technicus, de technicusgroep of het kanaal waarvoor u de sessie wilt starten.

U zult worden gevraagd om uw selectie te bevestigen.
  3. Klik op OK om de sessie te starten.

De sessie wordt weergegeven in de sessielijst van de technicus, de technicusgroep of het kanaal waarvoor de sessie is gestart.
    Tip: Het kan zijn dat u op Vernieuwen moet klikken om de wijziging te zien.