Instellen van Rescue om te controleren op firmware-problemen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Upload een bestand dat Rescue gebruikt om te bepalen of de firmware op een apparaat actueel is. Het bestand bevat OS-eigenschappen en kan een link naar recente firmware bevatten.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Klik onder Instellingen mobiel apparaat > Uploaden van firmwaregegevens op Bladeren en selecteer het bestand met de firmwarevereisten en URL's die klanten naar de meest recente firmwareversies leiden.

Belangrijk: Download het XML-sjabloonbestand om ervoor te zorgen dat u de goede indeling gebruikt.
  3. Klik op Uploaden. Het geselecteerde bestand is geüpload.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan. De gegevens worden beschikbaar gemaakt op Click2Fix.
Hoe werkt dit voor de technicus? In de Technician Console brengt de Click2Fix-waarschuwingsbalk de technicus op de hoogte als er een verschil wordt geconstateerd tussen de firmware op het apparaat van de klant en de eigenschappen die gedefinieerd zijn in het geüploade bestand.