Instellen van Access Point Presets

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Upload pakketten van APN-instellingen die technici naar het apparaat van een klant kunnen doorvoeren, en wijs deze toe.

1. Upload APN-pakketten. Dit doet u als volgt:
    1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
    2. Klik onder Instellingen mobiel apparaat > APN-instellingen op Nieuw.
    3. Voer waardes in voor verplichte velden en eventueel voor optionele instellingen:

Optie Beschrijving
      Naam toegangspunt (APN) De korte benaming van het netwerk van de provider. (verplicht)
      Ingestelde naam De naam van de gebruiker zoals deze weergegeven zal worden in de Technician Console. (verplicht)
      Proxy-server Het IP-adres van de proxyserver van de provider waarmee het apparaat van de klant verbinding maakt.
      Proxy-serverpoort De poort die het apparaat van de klant gebruikt om te communiceren met de proxy-server.
      Gebruikersnaam De gebruikersnaam voor toegang tot de proxyserver van de provider.
      Wachtwoord Het wachtwoord voor toegang tot de proxyserver van de provider.
      SERVER Het IP-adres van de WAP-server van de provider.
      MMSC De URL van de MMS-server (Multimedia Messaging Service) van de provider.
      MMS-proxy Het IP-adres en de poort van de MMS-server van de provider.
      MCC Landcode mobiel (verplicht)
      MNC Netwerkcode mobiel (verplicht)
      Type Het type netwerk van de provider. Over het algemeen internet, mms, of standaard.
    4. Klik op Toepassen en Wijzigingen opslaan.
  2. Als u de APN-pakketten hebt geüpload moet u ze beschikbaar maken voor technicusgroepen. Dit doet u als volgt:
    1. Selecteer een technicusgroep.
    2. Selecteer het tabblad Instellingen.
    3. Selecteer onder Beschikbaarheid APN-instelling instellingen uit het rechter venster en klik op Toevoegen om ze beschikbaar te maken voor de groep.
    4. Sla de wijzigingen op.
Hoe werkt dit voor de technicus?Technici gebruiken in de Technician Console de Click2Fix widgetMobiel netwerk > Netwerkconfiguratie om instellingen bij klanten door te voeren.