Toegangsrechten voor de configuratie van mobiele apparaten instellen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Stel de configuraties van het apparaat in die technici kunnen beheren tijdens sessies met een mobiel apparaat.

Deze instellingen hebben alleen betrekking op gebruikers met een Rescue+Mobile-licentie die lid zijn van een technicusgroep met toegangsrechten voor De instellingen van het mobiele apparaat configureren.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Configuratie van mobiel apparaat selecteert u de functies die technici mogen gebruiken tijdens het werken met het tabblad Apparaatconfiguratie in de Technician Console. Deze instellingen zijn niet van toepassing op het tabblad Click2Fix.
    OptieBeschrijving
    E-mail (IMAP/POP)Technici toestaan om e-mailinstellingen te wijzigen op een iOS-apparaat.
    Uitwisseling ActiveSyncTechnici toestaan om Exchange ActiveSync-instellingen te wijzigen op een iOS-apparaat.
    Toegangspunt (APN)Technici toestaan om APN-instellingen te wijzigen op een Android of iOS-apparaat.
    ToegangscodeTechnici toestaan om toegangscode-instellingen te wijzigen op een iOS-apparaat.
    BeperkingenTechnici toestaan om Beperkingen te wijzigen op een iOS-apparaat.
    WebclipsTechnici toestaan om webclips door te voeren op een iOS-apparaat.
    Wi-FiTechnici toestaan om WiFi-instellingen te wijzigen op een Android of iOS-apparaat.
  4. Sla uw instellingen op.