Voorgedefinieerde antwoorden en URL's beheren

Body

Een beheerder met technicuslicentie kan een reeks standaardantwoorden en URL's maken en deze vervolgens exporteren naar een XML-bestand. Andere technici in de beheerdersorganisatie zijn dan in staat om de antwoorden en URL's te importeren in hun eigen Technician Console.

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Nieuwe voorgedefinieerde antwoorden en URL's maken

1. Meld u aan bij de Rescue Technician Console.

Beperking: Alleen beheerders met een technicuslicentie hebben toegang tot de Technician Console.
  2. In het menu Hulpprogramma's selecteert u Manage Predefined Replies (voorgedefinieerde antwoorden beheren). Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.
  3. Op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden of Voorgedefinieerde URL's, klikt u op Add New (Nieuwe toevoegen). Het formulier Nieuw voorgedefinieerd antwoord toevoegen wordt weergegeven.
  4. Geef het antwoord of de URL een korte Naam.
  5. Typ de tekst van het antwoord of de URL in het vak Content (Inhoud). De inhoud kan alleen platte tekst zijn. Opmaak is niet beschikbaar.
    Opmerking: U kunt eveneens een FTP-adres invoeren.
  6. Klik op Opslaan.

Een reeks van voorgedefinieerde antwoorden en URL's exporteren

1. Meld u aan bij de Rescue Technician Console.

Beperking: Alleen beheerders met een technicuslicentie hebben toegang tot de Technician Console.
  2. In het menu Hulpprogramma's selecteert u Manage Predefined Replies (voorgedefinieerde antwoorden beheren). Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.
  3. Op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren, klikt u op het tabblad Importeren/Exporteren.
  4. Klik op Exporteren. Het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven met replies.xml in het veld Bestandsnaam.
  5. Kies een locatie waar u replies.xml wilt opslaan. U dient een locatie te kiezen die toegankelijk is voor andere leden van uw organisatie.
    Let op: Bestanden die tijdens een sessie zijn opgeslagen/geëxporteerd zijn beschikbaar via /Gebruikers/[user]/Bibliotheek/Application Support/LogMeIn-Rescue/Bottles/logmeinrescue/drive_c/users/crossover/My Documents
  6. Klik op Opslaan. Uw antwoorden en URL's worden opgeslagen als een XML-bestand.

Een reeks van voorgedefinieerde antwoorden en URL's delen

Deel het xml-bestand met uw technici, zodat zij uw reeks voorgedefinieerde antwoorden en URL's kunnen gebruiken door de onderstaande procedure te volgen.
Tip: U kunt het xml-bestand verzenden als bijlage bij een e-mail, of u deelt de URL van de locatie waar het xml-bestand is opgeslagen. Zorg ervoor dat de locatie toegankelijk is voor uw technici.
  1. Meld u aan bij de Rescue Technician Console.
  2. In het menu Hulpprogramma's selecteert u Manage Predefined Replies (voorgedefinieerde antwoorden beheren). Het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren wordt weergegeven in de werkruimte van de Technician Console.
  3. Op het tabblad Voorgedefinieerde antwoorden beheren, klikt u op het tabblad Importeren/Exporteren.
  4. Klik op Importeren. Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.
  5. Lokaliseer het xml-bestand en klik vervolgens op Openen. De antwoorden worden toegevoegd aan uw lijst van voorgedefinieerde antwoorden.