Weergave van hiërarchie in Technician Console instellen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

De functie Weergave van hiërarchie geeft hoofdbeheerders de mogelijkheid om de organisatiehiërarchie te vereenvoudigen die wordt weergegeven aan gebruikers van Rescue bij het overdragen van sessies, het uitnodigen van andere technici of het kiezen van een technicus om te controleren.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Onder Weergave van hiërarchie in Technician Console maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Compacte weergaveTechnici kunnen alleen de organisatie-eenheden zien die relevante doelen zijn voor de desbetreffende actie (sessies overdragen, uitnodigen van technicus of controlesessie).

De Compacte weergave toont een totaaloverzicht van de kanalen (van elk kanaal wordt maar één exemplaar weergegeven).

Opmerking: De functie Technicus controleren is beschikbaar voor beheerders met een technicusbundel.
    Uitgebreide weergaveDe vensters Sessies overdragen, Technicus uitnodigen en Technicus controleren tonen de volledige organisatiestructuur. Kanalen worden weergegeven voor elke organisatie-eenheid waaraan ze zijn toegewezen.

3. Klik op Wijzigingen opslaan.

De instellingen worden toegepast op alle gebruikers binnen uw Rescue-organisatie.