Algemeen wachtwoordbeleid instellen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Hoofdbeheerders kunnen wachtwoordbeleid instellen dat van toepassing is op alle gebruikers in de Rescue organisatie.

1. Selecteer het tabblad Algemene instellingen.
  2. Onder Wachtwoordbeleid, maakt u een selectie uit de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Minimale wachtwoordlengte Specificeer de minimale wachtwoordlengte die door alle leden van de organisatie moet worden aangehouden.

Elk wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan. Wachtwoorden bestaan uit vier soorten tekens: kleine letters ("abc"); hoofdletters ("ABC"); numeriek ("123"); en speciaal ("%#&").

Er kunnen drie wachtwoordsterktes worden toegewezen:
    • Goed: 3 lettertekentypes, maar sommige herhaalde lettertekens, bijv. "Sampla12"
    • Sterk: 3 lettertekentypes, geen herhaalde lettertekens, bijv. "Sample12" of 4 lettertekentypes, maar met sommige herhaalde lettertekens, bijv. "Sampla1%"
    • Uitstekend: 4 lettertekentypes, maar geen herhaalde lettertekens, bijv. "Sample1%"
    Maximale wachtwoordleeftijd Specificeer het maximaal aantal dagen dat een wachtwoord geldig blijft (0 = geen beperking).
    Waarschuwing voordat wachtwoord verloopt Waarschuw gebruikers dat hun wachtwoord binnen het opgegeven aantal dagen zal vervallen (0 = geen waarschuwing).
    Wijzigingen in het beheerderswachtwoord dwingen gebruiker wachtwoord bij volgende aanmelding te wijzigen Hiermee dwingt u een gebruiker om zijn of haar wachtwoord te wijzigen bij de volgende aanmelding bij zijn/haar account als het Rescue-wachtwoord is gewijzigd. Nadat de gebruiker met het nieuwe wachtwoord, dat door de beheerder is gemaakt, is aangemeld, zal de gebruiker worden gevraagd om zijn/haar eigen nieuwe wachtwoord te maken.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan. De instellingen worden toegepast op alle gebruikers binnen uw Rescue-organisatie.