Een nieuwe scriptcollectie maken

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Hoofdbeheerders kunnen scripts uploaden naar en organiseren in een gemeenschappelijke opslagplaats en deze delen met technici.

1. In het Beheercentrum gaat u naar de tab Algemene instellingen.
  2. Klik onder Gecentraliseerde scripts op Gecentraliseerde scripts beheren.

Het venster Gecentraliseerde scripts wordt weergegeven.
  3. Klik op Nieuwe verzameling.
  4. Geef de verzameling een naam en klik op Aanmaken.

De verzameling is aangemaakt.
  5. Scripts toevoegen. U hebt twee mogelijkheden.
    • Optie 1: Voeg een nieuw script toe door op Script toevoegen te klikken. Vul de velden in en selecteer de benodigde bestanden. Velden met een asterisk zijn verplicht.
    • Optie 2: Importeer scripts vanuit de Technician Console of vanuit een andere collectie door op XML importeren te klikken.
  6. Sla uw instellingen op.