Werkuren en gedrag bij "Geen technicus beschikbaar" voor een kanaal plannen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Pas werkuren aan een kanaal toe en stel het standaard gedrag als antwoord voor aanvragen in die aankomen wanneer er geen technicus beschikbaar is.

1. Selecteer in de organisatiestructuur het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In Geen technicus beschikbaar en Planning, kiest u de Begintijd en Eindtijd voor uw werkdag.
  4. Kies de Tijdzone die verbonden moet worden aan de geselecteerde werkuren.
  5. Wis het vak naast iedere dag dat geen werkdag moet zijn.
  6. Stel het standaard gedrag als antwoord op sessies die tijdens werkuren aankomen wanneer er geen technicus beschikbaar is en tijdens niet-werkuren.
    OptieBeschrijving
    Sessies actief houden Kies Sessies actief houden als u wilt dat alle sessies in een wachtrij worden geplaatst, zelfs als er geen technici online en beschikbaar zijn.
    Technici via e-mail over openstaande sessies informeren Selecteer Technici via e-mail over openstaande sessies informeren wanneer u een e-mail wilt verzenden naar de betreffende technici wanneer een verzoek voor support binnenkomt, maar wanneer er geen technicus aangemeld is. Een e-mailbericht van alerts@LogMeInRescue.com zal naar alle technici worden gezonden die dit verzoek om support kunnen behandelen.
    Sessies afbreken en deze webpagina aan de klant tonen Kies Sessies afbreken en deze webpagina aan de klant tonen als u een specifieke webpagina aan de klant wilt tonen wanneer er geen technici beschikbaar zijn. Voer de URL van de weer te geven webpagina in het juiste vak in.
  7. Sla uw instellingen op.
    • Klik op Wijzigingen Opslaan om het formulier te activeren voor het huidige Kanaal.
    • Klik op Instellingen opslaan van alle kanalen om dezelfde instelling voor alle Kanalen in uw organisatie toe te passen.