Voorkomen dat technici sessies naar lege kanalen overdragen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Een beheerder kan ervoor zorgen dat technici alleen sessies overdragen aan een kanaal met een beschikbare technicus.

Met deze functie kunt u lange wachttijden voor klanten voorkomen als gevolg van het overdragen aan lege kanalen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In Sessiebeheer schakelt u het selectievakje Inkomende overdrachtsrestrictie in.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen Opslaan om de instelling te activeren voor het huidige kanaal.
    • Klik op Instellingen opslaan voor alle kanalen om dezelfde instelling voor alle kanalen in uw organisatie toe te passen.