Instellen van de Klantenquête

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders kunnen een enquête aanpassen en activeren die aangevuld moet worden door de klant aan het einde van een sessie.

1. In de organisatiestructuur selecteert u het kanaal of de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Klantenquête selecteert u de gewenste opties:
    OptieBeschrijving
    Geen klantenquêteKies Geen klantenquête wanneer u niet wilt dat uw klanten een enquête invullen aan het einde van de sessie.
    Rescue-klantenquête gebruikenKies Rescue-klantenquête gebruiken om antwoorden te verzamelen met gebruik van een standaard Rescue enquête-interface. Het formulier kan maximaal tien vragen bevatten, elk met vijf vooraf gedefinieerde antwoordmogelijkheden of met open antwoordmogelijkheden. De enquête zal aan het einde van de sessie aan de klanten worden getoond. De resultaten van de enquête worden gerapporteerd in het rapport Klantenquête, die in het tabblad Rapporten wordt aangemaakt.
    Zelf-gehoste klantenquête gebruikenKies Zelf-gehoste klantenquête gebruiken om klanten om te leiden naar een zelf-gehoste enquête of een enquêtehulpmiddel van een derde partij. Voer de URL van uw enquête in het URL-veld in. Klanten zullen naar de aangegeven site geleid worden aan het einde van de sessie. In dit geval worden de gegevens van de enquête niet vermeld in het rapport klantenquête. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van het systeemeigen mechanisme naar de zelf-gehoste enquêtesite of site van een derde partij.
    Voeg extra Rescue-sessiedetails toe aan deze URLWanneer u gebruik maakt van een zelf-gehoste enquête of een enquête van een derde partij, selecteert u Voeg extra Rescue-sessiedetails toe aan deze URL om de waarde van de Sessie-ID en aangepaste velden naar de enquête te verzenden. De enquête-URL zal met de volgende gegevens worden toegevoegd:
    RescueSessionID=xxxxxxxxx&CField0=xxxxx&CField1=xxxxx&CField2=xxxxx&
    CField3=xxxxx&CField4=xxxxx&CField5=xxxxx
    Deze parameters kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een Rescue-rapport aan een extern rapport te koppelen. Uw enquête moet gecodeerd worden om deze parameters in een GET-aanvraag.
    Opmerking: CField0, CField1, enz.. hebben betrekking op de Naam voor naamveld en andere aanpasbare velden die ingesteld zijn in het tabblad wereldwijde instellingen. De huidige waarden die doorgegeven zijn aan de enquête worden ingevoerd wanneer de sessie aangemaakt wordt.
  4. Klik op inschakelen en vervolgens op bewerken om vragen te activeren en te bewerken.
  5. Sla de wijzigingen op.
Tip: Om de resultaten van de enquête te bekijken, gaat u naar het tabblad Rapporten en genereert u een rapport Klantenquête.