Kanaalsessies instellen om automatisch te beginnen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Verminder de wachttijd voor sessies die op kanalen gebaseerd zijn, door automatisch sessies te activeren bij de technicus die het minste werk heeft (gedefinieerd als de technicus met de minste actieve sessies of de langste tijd niet-actief bij de start van de sessie).

1. Selecteer in de organisatiestructuur het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In Sessiebeheer selecteert u Wachtende sessies automatisch starten.

Sessies zullen alleen automatisch starten wanneer de technicus een aantal sessies behandelt dat zich onder het percentage bevindt dat in de vervolgkeuzelijst ... minder dan X actieve sessies is bepaald.
    Tip: Selecteer een waarde van 10 op de sessies automatisch te starten, onafhankelijk het aantal actieve sessies dat een technicus in behandeling heeft.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: U kunt deze instelling niet voor alle kanalen opslaan.