Installatie Calling Card, taak vier: de Calling Card-applet aanpassen

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Een hoofdbeheerder kan de weergave van de Calling Card en de inhoud van het tabblad Calling Card aanpassen.

1. Selecteer het tabblad Calling Card.
  2. Bewerk de volgende opties, zoals gevraagd:
    OptieBeschrijving
    ToepassingsnaamDe benaming van de Applet op het apparaat van de gebruiker. Kies een naam waaraan klanten uw organisatie eenvoudig kunnen herkennen.
    Kleur menubalk, tekstkleurVia deze instellingen bepaalt u de kleur van de menubalk en de tekst die daarin wordt weergegeven. Het is belangrijk dat deze kleuren voldoende contrasteren, zodat de tekst goed leesbaar is.
    RandStel de kleur van de rand en de breedte ervan in pixels in.
    VoettekstStel de kleur van de voettekst en de hoogte ervan in pixels in.
    PictogrambestandHet pictogram waarop een klant zal klikken om de Calling Card te openen. Maximale bestandsgrootte is 50 kB. De bestandsindeling moet .ICO zijn.
    LogoHet logo wordt getoond in de rechterbovenhoek van de Calling Card, zodra de verbinding met de technicus tot stand is gebracht. Om een voorbeeld te bekijken dat aan alle vereisten voldoet, kunt u het sjabloon downloaden.
    KoptekstafbeeldingDe koptekstafbeelding die bovenaan de Calling Card wordt getoond. Maximale bestandsgrootte is 100 kB. De bestandsindeling moet .BMP, .PNG of .JPG zijn.
    Achtergrond De afbeelding die op de achtergrond van de Calling Card wordt getoond. Maximale bestandsgrootte is 100 kB. De bestandsindeling moet .BMP, .PNG of .JPG zijn.
    Help-URLU kunt instructies met betrekking tot de Calling Card beschikbaar stellen voor uw klanten. Via de Help-URL zijn deze instructies beschikbaar.
    Help-URL uitschakelen Selecteer deze optie wanneer u niet het Helpmenu-item op de Calling Card wilt weergeven.
    Voettekst en linksIn de voettekst van de Calling Card is ruimte voor vijf hyperlinks naar andere websites. U dient de tekst zo kort mogelijk te houden, omdat de regelafstand een probleem kan vormen als u alle vijf links of lange linknamen gebruikt.
    Algemene voorwaarden Gebruik de velden van de voorwaarden en bepalingen om een aangepaste link in te stellen naar de voorwaarden en bepalingen van uw organisatie of een andere wettelijke tekst.
    Tekst voor formulierU kunt deze velden gebruiken om maximaal drie regels tekst op te geven die boven aan het dialoogvenster in de Calling Card worden weergegeven. Voorbeeld: "Vul alle velden in en klik op Verbinding maken met technicus"
    Tekst na formulierU kunt dit veld gebruiken om één regel tekst op te geven die onder aan het dialoogvenster Verbinden met externe support in de Calling Card wordt weergegeven. Voorbeeld: "Bedankt!"
    Aangepaste veldenKies de invoervelden die u wilt toevoegen in de Calling Card interface. Aangepaste Velden worden genoemd op het tabblad wereldwijde instellingen.
    Opmerking: Selecteer Tekst behouden om de waarden te behouden die door de klant zijn ingevoerd. Dit betekent dat de volgende keer dat een klant de Calling Card start, de voorheen ingevoerde waarden behouden zullen worden.
    CoderegelsOp de pagina Verbinding via pincode kunt u maximaal drie regels tekst opgeven om aan de gebruiker uit te leggen wat hij moet doen om het formulier juist in te vullen. Voorbeeld: "Voer de zescijferige pincode in die u hebt gekregen van uw technicus"
    Ondersteunde verbindingsmethodenDe Calling Card kan gebruikt worden om kanaalsessies, pincodesessies (privésessies) of beide te starten.
    Standaard verbindingsmethodeStel de verbindingsmethode in die standaard weergegeven moet worden wanneer de Calling Card wordt geopend. Wanneer beide verbindingsmethodes actief zijn, zal de klant in staat zijn tussen de methoden te schakelen met gebruik van het Verbindingsmenu op de Calling Card.
    Validatie bedrijfs-ID Selecteer deze optie om ervoor te zorgen dat de Calling Card alleen pincodes accepteert die door de ondersteuningsorganisatie zijn aangemaakt die ook de Calling Card heeft geïnstalleerd.

De optie Validatie bedrijfs-ID is standaard geselecteerd.

3. Klik op Wijzigingen opslaan.
Opmerking: De naam van uw organisatie wordt in de Calling Card weergegeven zoals u deze hebt in gevuld in het veld Organisatie van de pagina Mijn Account > Contactgegevens wijzigen. Het logo 'Powered by LogMeIn Rescue' kan niet worden gewijzigd.
Tip: Nadat u de wijzigingen hebt gemaakt, gebruikt u de knop Opnieuw genereren op het tabblad Kanaal om het installatieprogramma opnieuw te genereren. Dezelfde verwijzings-ID wordt gebruikt. U hoeft uw klanten niet op de hoogte te stellen van de bijwerking, omdat de Calling Card-toepassing bij het opstarten automatisch wordt bijgewerkt. Uitzondering hierop is als u het installatieprogramma ergens op uw website plaatst zodat klanten het kunnen downloaden. Een dergelijk installatieprogramma wordt niet bijgewerkt. Zodra het echter wordt gedownload en uitgevoerd door klanten, wordt het alsnog automatisch bijgewerkt. Als het oorspronkelijke installatieprogramma wordt verwijderd, gebruikt u de functie Opnieuw genereren om een identiek exemplaar van het installatieprogramma opnieuw lokaal op uw harde schijf te installeren.