Installatie Calling Card, taak drie: een Calling Card-installatieprogramma toepassen op een technicusgroep

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

De derde taak in het activeringsproces voor een Calling Card is het toepassen van een Calling Card op een technicusgroep.

1. Op het tabblad Kanalen in het gedeelte Calling Card genereren voor dit kanaal kopieert u de Verwijzings-ID van de Calling Card die u wilt toepassen.
  2. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  3. Selecteer het tabblad Organisatie.
  4. Blader tot het gedeelte Calling Card Toepassen en voer de verwijzings-ID in het veld Verwijzings-ID van installatieprogramma in.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Iedere technicus in de technicusgroep zal in staat zijn de Calling Card te implementeren via de Technician Console.