Producten

Alle producten
LogMeIn Rescue
LogMeIn Central
LogMeIn Pro
Rescue Lens
LogMeIn Hamachi
LogMeIn Backup
RemotelyAnywhere
De GoTo Family
AppGuru
BoldChat
Cubby
join.me
LastPass
Meldium
Xively

Contact opnemen

Bel ons Sluiten X
U kunt ons bereiken op het volgende nummer:

Netherlands: 0-800-022-5434

Klik hier voor alternatieve telefoonnummers

Ons support-team is beschikbaar van 19:30 uur op zondag tot 21:00 uur op vrijdag, EST.
Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Installatie Calling Card, taak twee: een technicusgroep toegangsrechten geven om de Calling Card te implementeren

Information

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

De tweede taak in het activeringsproces voor een Calling Card is het verlenen van toegangsrechten aan een technicusgroep voor het implementeren van een Calling Card.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Organisatie.
  3. Selecteer bij Toegangsrechten de optie Calling Card Implementeren.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.