Alle privésessies automatisch laten starten

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders kunnen alle pincode-, koppeling- en sms-sessies zo instellen, dat de status direct van Bezig met verbinden naar Actief gaat. Technici kunnen de optie Inkomende privésessies automatisch starten niet instellen in de Technician Console.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In de Technician Console selecteert u Inkomende privésessies automatisch starten.
  4. Sla uw instellingen op.