Geschatte wachttijd aan klanten tonen

Body

Laat klanten weten hoe lang ze waarschijnlijk moeten wachten voordat een technicus hun sessie kan activeren.

Voor een technicusgroep

Voor privésessies kunt u de geschatte wachttijd tonen. Rescue berekent de geschatte wachttijd op basis van de gemiddelde ophaaltijd voor de laatste tien sessies van een bepaalde technicus. De tijd wordt weergegeven in de applet, Calling Card of Instant Chat.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In Klantapplet, selecteert u Weergave verwachtte wachttijd.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.

Voor een kanaal

Voor kanaalsessies kunt u klanten de geschatte wachttijd tonen, of hun positie in de wachtrij. Rescue berekent de geschatte wachttijd op basis van de gemiddelde ophaaltijd voor de laatste tien sessies van een kanaal. De tijd of positie in de wachtrij wordt weergegeven in de applet, Calling Card, of Instant Chat.

1. Selecteer in de organisatiestructuur het kanaal waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Kies welke informatie Rescue toont aan wachtende klanten.
    • Als u wilt dat Rescue de geschatte wachttijd weergeeft, kies dan onder Klantenapplet > Bericht voor wachtende klanten: de optie Geschatte wachttijd.
    • Als u wilt dat Rescue de positie in de wachtrij weergeeft, kies dan onder Klantenapplet > Bericht voor wachtende klanten: de optie Positie in de wachtrij.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.