Welkom bij de klantenservice van LogMeIn!
Zoekopdracht opnieuw instellen
Zoeken

Artikel

Instellen van aangepaste Algemene voorwaarden

Information

 
Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Laat klanten aangepaste Algemene voorwaarden zien nadat zij de Applet hebben gedownload, maar nog voordat de technicus kan beginnen met het verlenen van de service (terwijl de sessie de status Bezig met verbinden heeft).

  1. In de organisatiestructuur selecteert u het kanaal of de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Klantapplet gaat u naar Algemene voorwaarden en selecteert u een van de volgende opties:
    OptieBeschrijving
    Algemene voorwaarden gebruiken Selecteer Algemene voorwaarden gebruiken om klanten aangepaste Algemene voorwaarden te laten zien nadat zij de Applet of mobiele applet hebben gedownload, maar nog voordat de technicus kan beginnen met het verlenen van de service (terwijl de sessie de status Bezig met verbinden heeft).
    Tip: Om klanten voldoende tijd te bieden om de Algemene voorwaarden te lezen, vergroot u de tijd die toegestaan is voordat er voor het maken van een verbinding een time-out optreedt (op het tabblad Instellingen onder Time-outs).
    Algemene voorwaarden Typ of plak de tekst van de Algemene voorwaarden in het vak Algemene voorwaarden dat klanten die een computer of mobiel apparaat gebruiken, te zien krijgen. Alleen platte tekst. Geen opmaak. Geen lengtebeperking.
    Forceer het scrollen naar het einde. Selecteer Forceer het scrollen naar het einde om klanten te dwingen door de hele tekst van de Algemene voorwaarden te scrollen, voordat de knop Accepteren op de Applet of mobiele applet wordt geactiveerd.
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen te activeren voor het huidige kanaal of de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan op alle kanalen / in alle groepen om dezelfde instellingen op alle kanalen of technicusgroepen binnen uw organisatie toe te passen.
Hoe werkt het? Een sessie behoudt de status Bezig met verbinden zolang de klant de Algemene voorwaarden doorleest. Zodra de klant de Algemene voorwaarden heeft geaccepteerd, zal het chat-venster van de Applet verschijnen en wordt de verbinding met de technicus tot stand gebracht. De sessie verschijnt als Bezig met wachten in de lijst van de technicus. Wanneer de klant de Algemene voorwaarden weigert, wordt de Applet gesloten en onmiddellijk gewist.
ProductLogMeIn Rescue

Is dit artikel nuttig voor u?

 

   



Feedback

Laat ons weten hoe we de informatie in dit artikel kunnen verbeteren.

Resterende tekens: 255

 

Sluiten X