Opties voor de mobiele applet instellen

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Gebruik deze instellingen om het gedrag van de Mobiele applet te bepalen.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Onder Mobile Applet, maakt u een selectie uit de volgende opties:

Optie Beschrijving
    Weergeven van de algemene servicevoorwaarden Gebruik deze functie om de dienstverleningsvoorwaarden van uw organisatie aan uw klanten kenbaar te maken. Voer de URL in waar uw dienstverleningsvoorwaarden zijn opgeslagen. Selecteer alleen de eerste keer wanneer u wilt dat uw klanten de dienstverleningsvoorwaarden alleen de eerste keer dat zij van uw diensten gebruik maken te zien krijgen, maar de volgende keren niet meer. Selecteer elke keer wanneer u wilt dat uw klanten de dienstverleningsvoorwaarden elke keer dat zij van uw diensten gebruik maken te zien krijgen.
    Applet automatisch starten via sms Selecteer Applet automatisch starten via sms om te voorkomen dat de mobiele applet wordt gedownload wanneer deze al op het apparaat van een klant geïnstalleerd is. Een sms-listener zal de code van de inkomende sessie detecteren en de klant vragen om de sms te accepteren en de applet te lanceren. Er is een vergelijkbare instelling voor Android onder Aanpassing uitnodigings-sms voor sessie > Android-applet automatisch starten met sms .
  4. Sla de wijzigingen op.
    • Klik op Wijzigingen opslaan om de instellingen toe te passen op de huidige technicusgroep.
    • Klik op Instellingen opslaan van alle groepen om dezelfde instelling voor alle technicusgroepen in uw organisatie toe te passen.